Menü Bezárás

Detective Dee: The Four Heavenly King

Fordító: PhoenixB.Lady

Időtartam: 132 perc

Az Ítélő- és Felülvizsgálati Bíróság újonnan kinevezett vezetőjeként Gao Zong császár (Chien Sheng) személyesen ajándékozta meg Dee Ren Jie-t (Mark Chao) a hatalmas “Sárkányszelídítő Bárddal”. Mivel a császár Dee-nek adott ajándékát személyes fenyegetésnek tekinti, Wu Ze Tian császárné (Carina Lau) a királyi őrség vezetőjét, Yuchi Zhenjint (Feng Shao Feng) bízza meg azzal, hogy lopja el a bunkót Dee-től. A megfoghatatlan Dee és a Csipesz felkutatása azonban hamarosan szinte lehetetlennek bizonyul.
A császárnő dühös, hogy terveit meghiúsították, és lehetőséget lát arra, hogy bosszút álljon, amikor egy ismeretlen erő kezd pusztítást végezni a birodalomban. A császárnő Dee-t hibáztatja a vérengzésért, és Dee fejét követeli. Dee azonban nem hajlandó a császárnő terveinek áldozatául esni. A birodalmat sújtó különös bűnözési hullám mögött meghúzódó igazság feltárására törekedve Dee hamarosan hihetetlen ellenfelekkel találja magát szemben.
Rájön, hogy ellenfelei túl erősek ahhoz, hogy egyedül legyőzze őket, ezért Dee Shatuo Zong (Lin Geng Xin) és a disszidált varázslónő, Holdvíz (Sandra Ma) segítségét kéri. Ezekkel az új szövetségesekkel az oldalán Dee képes lesz-e megállítani a pusztítás hullámáért felelős szörnyeket, vagy végül áldozatul esik az őket irányító erőknek?

A “Dee nyomozó” sorozat harmadik része, a “Dee nyomozó: A négy mennyei király” egy 2018-as kínai akció-kaland fantasy-misztériumfilm, amelyet Tsui Hark rendezett.

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
0
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Kína, Filmek, Filmek » Kína, Fordító » Phoenix

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?