Menü Bezárás

Here We Meet Again

Fordító: Bailong és Darla • Editor: Xialongne

Időtartam: 32×45 perc

A Donghae Csoport lányaként felnőve, Xiang Yuan (Wu Qian) mindig tisztában volt azzal a ténnyel, hogy előbb-utóbb, bizonyos terheket kell majd a vállán cipelnie. Így mikor azt a feladatot kapja, hogy mentse meg a Xi’an-ban lévő leányvállalatot a csődtől, óriási elszántsággal vállalja el a munkát.

Habár felkészült a feladatára, arra nem készült fel, hogy összefusson volt szerelmével, Xu Yan Shi-vel, (Vin Zhang) már nem sokkal, a megérkezését követően. Míg a középiskolában Xu Yan Shi többoldalósága megragadta Xiang Yuan szívét, a lány sajnos, sosem volt képes a fiú vonzalmát elnyerni. Emiatt, a megannyi év utáni találkozásuk, kicsit több, mint kínos. A múltjuk, és a kínos újra találkozásuk ellenére, Xiang Yuan és Yan Shi egy váratlan barátságot köt.

Amíg Xiang Yuan keményen dolgozik, hogy megmentse a családja cégének csődbemenő ágát, Yan Shi küzd, hogy legyőzze azokat az igazságtalanságokat, amelyekkel navigációs mérnök karrierje során találkozik. Mindenben támogatva egymást, megtalálja-e vajon Xiang Yuan és Yan Shi az erőt, mely az álmaik beteljesítéséhez szükséges?

Er Dong Tu Zi-től, a “Három Mező” regényt alapul véve, az “Itt Újra Találkozunk” egy 2023-as Kínai romantikus dráma, amelyet Tien Jen Huang rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

4
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Bailong, Fordító » Darla, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás