Menü Bezárás

Gaus Electronics

Fordító: MetallicRose • Editor: Xialongne

Időtartam: 12×50 perc

A stressz nem ismeretlen fogalom a Gaus Electronics Háztartási Gépek osztályán lévő a 3. Marketing Csoportnak. A vállalat egy jól menő, multinacionális cég, de ez a csoport ahonnan a legtöbb dolgozó menekülne – és ahol a káosz is jól ismert! 10 alkalmazottból áll a csapat. Ott van Lee Sang Sik (Kwak Dong Yeon), egy optimista férfi, aki gyakran félreértelmezi a kollégái hangulatait, amiből persze baj lesz. És ott van Cha Na Rae (Go Sung Hee), a tűzről-pattant vezető helyettes!
Valamit köztük van Baek Ma Tan (Bae Hyeon Seong), a Gaus Electronics legnagyobb riválisának a Power Groupnak az örököse. Jó családba született, és sosem találkozott nehézséggel. De megdöbbentette a családját, amikor úgy döntött, hogy a Gaus legújabb alkalmazottjaként folytatja az életét. Az ő egyenes ellentétje Geon Gang Mi (Kang Min Ah), aki jóval szerényebb körülményekből jön, és mindenért keményen megdolgozik (bár alkohol hatására hajlamos megváltozni). Bár első látásra nincs bennük túl sok közös dolog, mégis lassan kialakul közöttük egy kötelék, ami talán románchoz vezet? Elmenekülhetnek innen a csoport tagjai? Vagy végül megtalálják a káosz uralásának módját?
Ennek a drámának egy on-line képregény az alapja, amit Kwak Baek Soo írt. A képregényt 2011-2019-ig jelentették meg.
A „Gaus Electronics” egy 2022-es Dél-Koreai dráma sorozat, amelyet Park Joon Soo rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Bae Hyeon Seong, Baek Soo Jang, Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Bek Hyunjin, Fordító » MetallicRose, Go Sung Hee, Go Woori, Kang Min Ah, Kwak Dong Yeon, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás