Menü Bezárás

Fairies Albums

Fordító: Esum • Editor: Xialongne

Időtartam: 24×25 perc

A hétköznapi szemlélő számára Tao Yao nem tűnik többnek, mint egy átlagos fiatal lány. Valójában minden, csak az nem. Tao Yao valójában egy szellemgyógyító. Célja pedig nem az, hogy embereket gyógyítson, hanem állatokat, szörnyeket és szellemeket, akik bizonytalan helyzetbe kerültek.
Körbejárja az országot, hogy megkeresse azokat, akiknek szüksége van a segítségére, és a rókadémonoktól kezdve a vérfarkasokig mindenkinek segítséget nyújt! De a küldetésében nincs egyedül. Csatlakozott hozzá egy Mo Ya nevű apró termetű szerzetes is. Ez a szerzetes nem tud magasabbra nőni. De miután Tao Yao megmentette őt, hűséges segítője lett készen arra, hogy legjobb képességei szerint segítsen neki. Ehhez a duóhoz hamarosan csatlakozik egy Gun Gun nevű róka. A csoport utolsó tagja pedig talán a legrejtélyesebb: Liu Gon Zi, egy kígyódémon, aki átvette az irányítást egy ember teste felett. A démon Mo Ya-t a saját céljaira akarja felhasználni. De Tao Yao meggyőzi őt, hogy előbb segítsen neki teljesíteni a küldetéseit.
A férfi beleegyezik, és ez lehetővé teszi, hogy a nő felhasználja a képességeit. Vajon ez a vegyes csapat segít megmenteni a szellemeket és szörnyeket, akiknek Tao Yao segítségére van szükségük.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Esum, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás