Menü Bezárás

Talking bones 2

Fordító: Szebszisz

Időtartam: 30×35 perc

Shang Jie (Gao Ren) a rendőrség súlyos bűncselekményekkel foglalkozó részlegének kapitánya. Egy nap a parancsnoka közli vele, hogy az egységének együtt kell dolgoznia a szakértő Xia Ying (Zhang Ling Xin) által vezetett törvényszéki csapattal. A tiszt szerint erre a létszámhiány miatt van szükség – és azért is, hogy a csapatok tanulhassanak egymás “erősségeiből”. Első feladatuk egy rejtélyes ügy megoldása, amely egy vidéki völgyben, egy befagyott folyó közepén víz alá merülve talált autó felfedezésével kezdődik. Amikor a rendőrök kiemelik az autót a folyóból, egy fiatal nő holttestét fedezik fel a járműben.
A rejtély tovább mélyül, amikor a duó nyomozni kezd – és számos olyan tárgyat fedeznek fel, amelyek nem biztos, hogy a fiatal nőhöz tartoznak.
Valaki más is érintett volt az incidensben? Lehet, hogy volt egy második áldozat is? Lehet, hogy egy gyilkos okozta a fiatal nő halálát? A két egység együtt dolgozik az igazság kiderítésén. És bár a közös munka nehéz feladatnak bizonyul a két nagyon különböző nyomozócsoport számára, mégis egyre közelebb kerülnek az igazsághoz. De ennek a bűnténynek a megoldása csak a kezdet lesz a rendőrök számára – még számos más zavarba ejtő rejtély vár rájuk. És csak Shang Jie-nek és Xia Yingnek van meg az, ami ahhoz kell, hogy mindet megoldják!

A “Beszélő csontok 2” egy 2022-es kínai drámasorozat, amelyet Hu Yao Zhi rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

5
0
Posted in Bai Yu Fei, Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Cai Yi Da, Fordító » Szebszisz, Gao Ren, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Yin Xiao Tian, Yue Yang, Zhang Ling Xin

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

4 Hozzászólás