Menü Bezárás

Dream Garden

Fordító: Xialongne • Editor: Lilly

Időtartam: 16×65 perc

Amikor a szívügyek kerülnek szóba, Xiao Xiao (Qiao Xin) meg van győződve, hogy ő egy igazán nagy tapasztalattal rendelkező személy. Xiao Xiao egy igencsak népszerű média fiókkal rendelkezik, ami mindenféle párkapcsolati problémákkal foglalkozik.
Azonban ezek az online szerelmi tapasztalatok nem tudják felkészíteni az élményre, ami éri, amikor először találkozik Lin Shen- nel (Gong Jun), aki egy hivatásos pszichológus, és egészen másképpen látja a világot. Miután Xiao Xiao csúfos kudarcot vall egy tévéműsorban, reméli, hogy soha többé nem kell megmérkőznie Lin Shennel. Abban bízva, hogy most egy teljesen profi embertől tanulhatja meg a szerelem pszchológiai hátterét, asszisztensi állásra jelentkezik. Csak későn veszi észre, hogy pont a hidegszívű Lin Shen lett a munkaadója.
A kezdeti ellentétek ellenére, lassan megtanulják egymést tisztelni és rájönnek, közös munkával, összefogással segíteni tudnak az ügyfeleknek.
Ez egy szerelem történetét rejti magában, az “Álmok kertje” egy 2021-es kínai romantikus sorozat Zhang Xi Chuang rendezésében.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

4
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?