Menü Bezárás

An Incurable Case of Love

Fordító: Szebszisz

Időtartam: 10×60 perc

Öt évvel ezelőtt Sakura Nanase (Mone Kamishiraishi) egyike volt azoknak a szemtanúknak, akik végignézték, ahogy egy jóképű fiatal orvos az utolsó pillanatban közbelépett, hogy megmentse egy idegen életét. Sakura legalább annyira elbűvölte a férfi sármja, mint a szakmai képességei, és meg tudta akadályozni, hogy azonnal beleszeressen. Sakura elhatározta, hogy megtalálja a módját annak, hogy újra találkozhasson ezzel a hős orvossal, és meglehetősen gyorsan elhatározta, hogy ennek egyetlen módja az, ha maga is az orvosi pályára lép. Most, huszonkét évesen Sakura újonc ápolónő, aki most kapta meg első állását egy helyi kórházban.
Sakura keményen dolgozik új munkahelyén, és meglepődik, amikor megtudja, hogy az orvos, akibe évekkel ezelőtt beleszeretett, ugyanabban a kórházban dolgozik. De ami még ennél is meglepőbb, hogy Kiari Tendo doktor (Takeru Sato) egyáltalán nem olyan, mint amilyennek Sakura elképzelte. A munkahelyén gyakran “ördögként” emlegetett doktor Tendo egy rideg maximalista, aki nem kételkedik abban, hogy gúnyos megjegyzéseket és harapós megjegyzéseket tegyen a munkatársainak. Ennek ellenére Sakura keményen dolgozik azért, hogy elnyerje Doktor Tendo elismerését a munkahelyén, és nem okoz neki gondot, hogy nyíltan és őszintén kifejezze érzéseit vele kapcsolatban. Kitartó természete miatt a munkahelyén a “Harcos csaj” becenevet kapja, és mivel nem hajlandó meghátrálni, Tendo doktor nem tud nem felfigyelni rá.
Számos ellenállási kísérlete ellenére Tendo doktor azon kapja magát, hogy a szíve megenyhül a kitartó nővér, Sakura iránt.
Vajon a munkája iránti elkötelezettsége és a kitartó szerelmi vallomásai elégségesek lesznek-e ahhoz, hogy végre megnyerje magának?

A Maki Enjoji azonos című mangája alapján készült “Egy gyógyíthatatlan szerelmi eset” egy 2020-as romantikus vígjáték dráma, amelyet Fuminori Kaneko, Ryosuke Fukuda és Kenta Tanaka rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

10
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Szebszisz, Katsuya Maiguma, Kousei, Mone Kamishiraishi, Sato Takeru, Sorozatok, Sorozatok » Japán, Watanabe Keisuke, Yoshikawa Ai

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás