Menü Bezárás

The Day We Lit Up The Sky

Fordító: Leelili • Editor: Xialongne

Időtartam: 108 perc

Li Ze Lin (Peng Yu Chang) egy diák, aki megbukott az egyetemi felvételi vizsgán. Imád táncolni, de otthonából, a nyüzsgő Guangdong városából a balzsamos Hainanra, Haikou-ba küldték. Ott a nagynénjénél kell laknia, és fel kell készülnie az újbóli vizsgára. Egy kavarodás miatt azonban ahelyett, hogy a helyi fiúgimnáziumba kerülne, a Fulin lányiskolába kerül – egy olyan iskolába, amely a legjobb tánccsapatairól híres.

Amikor ott van, felfigyel egy Xiao Huang (Natalie Hsu) nevű lányra. A lány arról álmodik, hogy csúcstáncos lesz, de alacsonyabb, mint sok osztálytársa, akik könyörtelenül piszkálják, azt állítva, hogy halszaga van. Ettől függetlenül nem csügged – és reméli, hogy táncos álmai valóra válnak. Li Ze Lint meghökkenti a tánc iránti szenvedélye és szeretete. Ők ketten egymásba szeretnek – de vajon a tánc iránti közös szeretetük segít vagy hátráltatja Ámor ügyét?
A “The Day We Lit Up The Sky” egy 2021-es kínai film, amelyet Han Yan és Zhang Yi Bai rendezett.

Szereplők

Előzetes

» kattints ide.


Továbbiakért jelentkezz be!

0
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Kína, Filmek, Filmek » Kína, Fordító » Leelili, Natalie Hsu, Peng Yu Chang, Siwaige, Sun Rui, Yin Zheng, Zhang You Hao

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

4 Hozzászólás