Menü Bezárás

Pumpkin Time

Fordító: Xialongne • Editor: Lilly

Időtartam (sorozat): 10×20 perc

Időtartam (film): 102 perc

Kang Tae Joo (Shin Hyun Seung) és Shin Hae Won (Lee Soo Min) gyakorlatilag elválaszthatatlanok voltak. A két általános iskolás fiú a legjobb barát osztozott a baseball fanatikus szeretetében, és semmi mást nem élveztek jobban, mint hogy az idejüket teljesen elmerülve a játékban töltötsék. Bár Tae Joo és Hae Won azt hitték, hogy örökké együtt lesznek, a sors úgy döntött, hogy más tervei vannak.

Miután a szülei bejelentették, hogy az Egyesült Államokba költöznek, Tae Joo-nak nem maradt más választása, mint elbúcsúzni Hae Won-tól. Tae Joo elkeseredett, amiért kénytelen volt hátrahagyni legjobb barátját, de elhatározta, hogy egy nap újra látni fogja Hae Won-t. Ahogy telnek az évek, Tae Joo soha nem adja fel a reményt, hogy újra találkozhat gyermekkori barátjával.

Amilyen hirtelen kellett egyszer búcsút vennie, Tae Joo most újra Koreában találja magát, ahol nem vesztegeti az idejét, hogy megkeresse legjobb barátját. 

Hae Won nyomára bukkanva Tae Joo-t szavak nélkül megdöbbenti, amikor felfedezi, hogy gyermekkori legjobb barátja most egy középiskolás lány! Vajon ez a váratlan váltás örökre megváltoztatja a kapcsolatukat?

Az azonos című webtoon alapján készült “Pumpkin Time” egy 2021-es fantasy romantikus dráma, melyet Kang Min Gu rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

3
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett » Sorozatok, Befejezett filmek » Korea, Befejezett sorozatok » Korea, Filmek, Filmek » Korea, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás