Menü Bezárás

My Bossy Girlfriend

Fordító: Aradihp és Xialongne

Időtartam: 100 perc

A mérnöki szakos egyetemi hallgató Hwi So (Ji Il Joo) nem igazán tűnik ki a tömegből. A robotika klub tagja, Hwi Soo és két legjobb barátja, Gil Yong Tae (Heo Jung Min) és Chang Gil (Kim Ki Doo) számtalan órát töltöttek robotok építésével, de mással nemigen foglalkoznak. Az önjelölt “mérnöki feltalálók”, ők hárman talán a legokosabb srácok az egyetemen, de teljes kudarcot vallanak, ha a társas érintkezésről van szó.

Miután a három barát már 9 888 napja szingli, egyetértenek abban, hogy itt az ideje, hogy találjanak egy barátnőt, és örökre véget vessenek a szingliségüknek. Csak egy probléma van, egyikük sem tudja, hogyan kell egy lánnyal beszélgetni. A három fiú könyveket és az internetet kutatva hasznos tippek után, hogyan szerezzenek meg egy lányt. Elindulnak, hogy véget vessenek magányosságuknak, de egy lány figyelmét felkelteni nehezebb, mint amilyennek látszik!

Az iskolai fesztivál közeledtével a fiúk úgy döntenek, hogy ez a tökéletes alkalom arra, hogy barátnőt találjanak. De vajon tényleg ilyen könnyen rátalálhat a szerelem? Hwi So ebben nem olyan biztos. Legalábbis addig nem, amíg nem találkozik Hye Jinnel (Lee Elijah), egy egyenes, brutálisan őszinte íjásszal, aki betáncol az életébe, és mindent megváltoztat.


A “Főnökös barátnőm” egy elragadó, szívvel teli romantikus vígjáték, amelyet 2019-ben Lee Jang Hee rendezett.

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
0
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Korea, Filmek, Filmek » Korea, Fordító » Aradihp, Fordító » Xialongne

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?