Menü Bezárás

Warm On a Cold Night

Fordító: Cafat, Xialongne és Bailong

Időtartam: 36×45 perc

Su Jiuer (Li Yi Tong) egy fiatal, tehetséges és szimpatikus rendőrnő, aki éles eszű nyomozó. A Qian Királyságból származik, ami azt jelenti, hogy nyúlszerű szellem birtokában van – és hogy állandóan fázik. Vonzódik a meleghez, bárhol is találja azt. Nyomozása során kénytelen beépülni, ahol találkozik Han Zhenggel (Bi Wen Jun), a Qi Királyság uralkodó családjának egyik tagjával.

Han Zhenget farkasszerű szellemmel ruházták fel, ami fenomenális erőt és mozgékonyságot kölcsönöz neki. Emellett a bőre hihetetlenül meleg tapintásúvá is teszi – ez a tényező arra készteti Su Jiuer-t, hogy hozzábújjon! De hiányoznak belőle az emberi kapcsolatokhoz szükséges képességek, és mindenkivel, akivel találkozik, nyersen és durván viselkedik. Az ellentétek azonban vonzzák egymást – és ez a szokatlan duó egyre szorosabb köteléket alakít ki, miközben egy különös gyilkossági ügyben nyomoznak, amely mindkét királyságukat érinti! Vajon a hideg-meleg kapcsolatuk a szerelemhez vezeti őket?

A “Meleg egy hideg éjszakán” egy 2023-as kínai drámasorozat, amelyet Deng Wei En és Huang Bin rendezett.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Bailong, Fordító » Cafat, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás