Menü Bezárás

Through the Darkness

Fordító: SilverUnicorn

Időtartam: 12×65 perc

Dél-Koreában, Szöulban az 1990-es években a nemzetet rettegés fogja el, miután egy brutális gyilkosságsorozat rémületet okoz a polgárok szívében. Egy “Vörös Kalap” néven ismert titokzatos alak járja az utcákat, nőket követ, terrorizálja őket, majd látszólag indíték nélküli megtámadja és megöli őket. A rendőrség értetlenül áll – a gyilkos látszólag véletlenszerűen csap le. Nehezen értik meg, mikor támad legközelebb ez a gyilkos, és miért történnek a gyilkosságok.

Miután hallott arról, hogy az amerikai FBI bűnügyi profilozókat használ, hogy ilyen esetekben “profilt” készítsenek a gyilkosokról, a Bűnügyi Viselkedéselemző Csoport vezetője, Gook Young Soo (Jin Sun Gyu) a csendes, visszafogott, de hihetetlenül éleslátó Song Ha Younghoz (Kim Nam Jil) fordul segítségért. Gook Young Soo úgy gondolja, hogy az új módszer segítségével a rendőrségnek esélye lehet azonosítani a gyilkost – és véget vetni a gyilkosságoknak. De a rendőrség – beleértve a gyilkossági szakértőt, Yoon Tae Goo-t (Kim So Jin) is – most teljesen ismeretlen területen jár. 

Vajon a bűnüldözés radikálisan új megközelítése működni fog? És vajon Song Ha Young valóban rendelkezik-e azokkal a képességekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a gyilkos nyomára bukkanjon?

A koreai első bűnügyi profilozó, Kwon Il Yong és az újságíróból lett író, Ko Na Mu 2018-as, azonos című, Kwon helyszíni tapasztalatait elmesélő, azonos című tényirodalmi könyvének adaptációja.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » SilverUnicorn, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?