Menü Bezárás

The Princess and the Werewolf

Fordító: PinkMeringue

Időtartam: 30×45 perc

Qi Pa (Wu Xuan Yi) egy hercegnő, akinek van egy problémája: egy nap arra ébred, hogy egy látszólag másik világban találja magát – ahol egy olyan törzs birodalmába került, amelynek tagjai vadállatszerű tulajdonságokkal rendelkeznek. Ami még rosszabb, megtudja, hogy alig egy hét múlva a törzs hatalmas királyának, Kui Mu Langnak (Chen Zhe Yuan) a felesége lesz. A király félelmetes külseje csak részben emberi: éles, ragadozószerű fogai és hegyes fülei vannak – ettől úgy néz ki, mint egy farkas. A lány csak éjszaka látja új “férjét”, aki csak félelemmel és undorral tölti el.
Megfogadja, hogy megszökik, nem is sejtve, hogy valójában egy hatalmas gyöngy birtokában van, amelyre férjének nagy szüksége van. De a törzs elhagyására tett kísérletei többször is meghiúsulnak, ami nagy csalódást okoz neki. A nő nem csügged, de menekülési terveit felborítja egy Li Xiong nevű jóképű fiatalember (szintén Chen Zhe Yuan alakítja) jelenléte, aki csak napközben tűnik fel. Lehet, hogy a nappali Li Xong és az éjszakai Kui Mu Lang között kapcsolat van? És vajon eljön-e a szerelem a vágyakozó hercegnőért?

“A hercegnő és a vérfarkas” egy 2023-as kínai drámasorozat, amelyet Cheng Feng rendezett.

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

6
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Chen Zhe Yuan, Fordító » PinkMeringue, He Wen Jie, Shi Zi Xun, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Wang Lu Qing, Wu Xuan Yi, Yang Chuan Bei

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

3 Hozzászólás