Menü Bezárás

The Legend of Zhuohua

Fordító: Bailong, Esum és Xialongne

Időtartam: 40×45 perc

Mu Zhuo Hua (Jing Tian) Jiangnan leggazdagabb emberének hetedik lánya. De mivel az anyja ágyas volt, “törvénytelennek” számít. A családja megtervezte a sorsát, és azt akarják, hogy egy általuk kiválasztott férfihez menjen feleségül. A lánynak azonban esze ágában sincs meghajolni kívánságaik előtt, és úgy dönt, hogy más utat választ magának. Leteszi a tartományi közszolgálati vizsgát, és viszonylag jó jegyeket kap. Úgy gondolja, hogy jobbat is tudna, ezért a fővárosba költözik. Az a véleménye a házasság katasztrofális lenne számára, és a tanulmányi sikerben – és a kormányzati pozícióban – látja a kiutat.
Ám amíg a fővárosban van, találkozik egy Liu Yan nevű tábornokkal (Feng Shao Feng). Ez utóbbi hírneve korábban másodrendű volt. Ám egy csatában elszenvedett vereség után sértettnek érzi magát, és igazságszolgáltatásra vágyik. A duó kényelmetlen szövetséget köt, mivel mindketten úgy gondolják, hogy a másikat felhasználhatják saját céljaik eléréséhez. Ám ahogy egyre több időt töltenek együtt, egyre szorosabb kötelék alakul ki közöttük – vajon Ámor közbeléphet-e… és segíthet-e nekik valóra váltani az álmaikat?

A “The Legend of Zhuohua” egy 2023-as kínai dráma, amelyet Wen De Guang rendezett.

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

18
1
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Feng Shao Feng, Fordító » Bailong, Fordító » Esum, Fordító » Xialongne, Jing Tian, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Wang Li Kun, Xu Hai Qiao, Yang Zhi Wen, Ye Sheng Jia, Zhan Yu, Zhou Yi Ran

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

11 Hozzászólás