Menü Bezárás

The Heart of Jade

Fordító: Xialongne és Lilly

Időtartama: 24×45 perc

Mo Yan (Zhang Hui Wen) egy gyors gondolkodású, éles eszű fiatal törekvő tolvaj, aki a mezőny legjobb rablója szeretne lenni. Egy magas rangú férfitársát azonban elkapják és bebörtönözik egy hatalmas kaifengi udvarba, ahol Ning Jin herceg (Niu Zi Fan) uralkodik. Úgy dönt, hogy beszivárog a bíróságra, hogy megmentse a társát. A Kaifeng udvar őrei azonban hatalmas erőt képviselnek, és legkiemelkedőbb közülük a „királyi macska” – Zhan Zhao (Wu Xi Ze) néven ismert ember. Kifogástalan lovagiasságával és kiemelkedő harci képességeivel felülmúlhatatlan a hírneve.

Amikor Mo Yan a bíróságra érkezik, az őrök azonnal megérzik intelligenciáját, és besorozzák, hogy rendőrként dolgozzon a védelmi erőknél. Teszi ezt, mert úgy gondolja, hogy ezzel nemcsak a „királyi macskát” láthatja, hanem megmentheti a társát is.

De minél közelebb kerül Zhan Zhao-hoz, annál inkább úgy érzi, hogy kapcsolatuk elmélyülhet, mivel úgy tűnik, hogy ő is érdeklődik iránta. Ám a dolgok bonyolulttá válnak, amikor a herceg is megjelenik… és amikor az erős ellenséggel való viszályok halálos kimenetelűek lehetnek.

A „The Heart of Jade” egy 2021-es kínai kosztümös drámasorozat, amelyet Zhao Jin Tao és Wu Wen Guang rendezett.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Közös Panda Fordítás, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás