Menü Bezárás

Phantom School

Fordító: Phoenix • Editor: Xialongne

Időtartam: 8×30 perc

Egy nyüzsgő közösség szívében csendesen meghúzódik egy iskola, amely az arra járók számára teljesen normálisnak tűnik. Azonban, ahogy az gyakran előfordul, a látszat néha csalóka lehet. Ez az iskola, amelyet számos rosszindulatú fantom lakik, nem csak elkötelezett tanárainak és nyüzsgő diákságának ad otthont.

Bár a legtöbb diák ebben az iskolában nagyrészt nincs tudatában a mellettük létező túlvilági lényeknek, néhányukat könnyen megingatja a fantom jelenléte. Azok számára, akiket a kísértetek könnyen manipulálnak, az élet gyorsan élő rémálommá válik, mivel kénytelenek engedni hátborzongató kínzóik gonosz vágyainak. De még ha néhány diákot meg is befolyásolnak a fantomok, mások vállalták a vadász szerepét, és vállalták a felelősséget, hogy harcoljanak ellenük.

Az egyik ilyen vadász, Lee Do Gyeom (Tan) ennek a feladatnak szentelte az életét. Mivel jelenleg ebbe a fantomiskolába beiratkozott diák, rajta múlik, hogy megmentse azokat, akiket megfertőzött a gonosz, amely a tantermekben kísért. De vajon van-e elég ereje ahhoz, hogy egyedül szálljon szembe ezzel a gonosz erővel?

A szörnyek, a hatalom és a mágia története, a “Fantomiskola” egy 2022-es dél-koreai fantasy dráma.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Phoenix, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?