Menü Bezárás

Pale Moon

Fordító: frkszltn • Editor: Ynonline8

Időtartam: 10×65 perc

Yu Yi Hwa (Kim Seo Hyung) egy közömbös, de ambiciózus férj feleségeként elég kényelmes életet él. De mivel a férje több időt tölt a munkahelyén, mint vele, gyakran azon kapja magát, hogy elgondolkodik, vajon ez-e minden, amit az élet nyújtani tud. Mivel az életét egyre inkább üresnek érzi, Yi Hwa úgy dönt, hogy itt az ideje, hogy tegyen valamit saját magáért. Egy bankban vállal munkát alkalmazottként, és Yi Hwa fokozatosan kezdi visszanyerni az önbizalmát. Azonban ahogy nő az önbizalma, úgy nő az ambíciója is. Nem elégszik meg többé a szűkös életével; úgy dönt, hogy egy nagyon veszélyes irányba tesz egy lépést, amikor elkezdi elsikkasztani a bank VIP ügyfeleinek pénzét.
Yi Hwa gyorsan belesüllyed egy olyan világba, ahonnan nem tud szabadulni, és hamarosan úgy találja, hogy élete visszafordíthatatlanul megváltozik. Vajon megtalálja-e valaha is a módját, hogy kiszabaduljon ebből a rémálomból, amelyet saját maga teremtett?

A Mitsuyo Kakuta azonos című regényéből készült “Pale Moon” egy 2023-as dél-koreai krimi, amelyet Yoo Jong Seon és Jung Won Hee rendezett.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » frkszltn, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás