Menü Bezárás

One Page Love

Fordító: Lilly • Editor: Xialongne

Időtartam: 6×40 perc

Minase Akari (Hashimoto Kanna), 17 éves, családi nyaralást tesz Kyushu szigetén. Családja egy vendégházban száll meg, amelynek tulajdonosának fia, Morita Ikumi (Itagaki Mizuki) beleszeret. Ketten együtt töltik az időt, és végül szoros romantikus kapcsolat alakul ki közöttük.

Egy sorsdöntő éjszakán együtt ülnek, és meteorzáporot néznek – egy eseményre, amely négy évente egyszer zajlik a Kyushu égbolt felett. Tudva, hogy hamarosan elválnak, azt ígérik egymásnak, hogy négy év múlva ugyanazon a helyen, ugyanazon meteorzápor alatt ismét találkoznak.

A 20-as évei elején járó Minase Akari visszatér ígéretének helyszínéhez. De nincs jele Morita Ikuminak. Zaklatott, de miközben sajnálja magát, a Hoshino Aritoshi (Furukawa Yuuki) nevű kezdő fiatal fotós megfordul egy kamerával, és készen áll a ritka égi esemény megörökítésére.

Ketten beszélgetnek, és elkezdi ostomolni Minase Akarit. A félénk és érzékeny Morita Ikumival ellentétben Hoshino Aritoshi kihívó, egy playboy.. Az igazi szerelemhez vezető út azonban bonyolultnak bizonyul Minase Akari számára – főleg azután, hogy a sors újra összehozza Morita Ikumival, és rájön, hogy egy közeli férfi, plátói barát is érez iránta …

A „One Page Love” egy 2019-es japán drámasorozat, amelyet Keita Motohashi rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Lilly, Sorozatok, Sorozatok » Japán

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?