Menü Bezárás

Love Like White Jade

Fordító: Lilly • Editor: Xialongne

Időtartam: 32×35 perc

A Lang Ya Pavilonban élő szobalány, Shui Wu Xia (Wan Peng) élete váratlan fordulatot vesz, amikor a szomszédos Jiang udvarház az ő különleges szolgáltatásait kéri. Az udvarház felbérli, hogy segítsen a fiatal mesternek, Jiang Bai Yu-nak (Zhang Yao) mind a tanulmányaiban, mind a harcművészeti képzésében, Wu Xia-t izgatottan várja az új lehetőséget. Azonban nem tart sokáig, mire rájön, hogy ő és a fiatal mester minden, csak nem illenek össze.
A büszke Wu Xia gyakran összeütközik, és nem hajlandó elfogadni az arrogáns Bai Yu játékos ostobaságait. A gyakori civakodást azonban lassan felváltja a kölcsönös tisztelet, miután rájönnek, hogy mindketten sötét titkot rejtegetnek. Mivel Wu Xia évekkel ezelőtt elvesztette a bátyját, reméli, hogy egy nap megtalálja őt és az eltűnéséért felelős személyeket. Hasonlóképpen Bai Yu is nagy veszteséget szenvedett el, és reméli, hogy megtalálja azokat, akik felelősek szeretett apja haláláért.
Félretéve nézeteltéréseiket Wu Xia és Bai Yu megállapodnak abban, hogy együtt dolgoznak a keresett válaszok megtalálásán. Nem is sejtik, hogy múltjuk tragédiái milyen mélyen kapcsolódnak egymáshoz. Ha egyszer kiderül az igazság, vajon közelebb hozza őket egymáshoz, vagy örökre eltávolítja egymástól?

A titkokkal, nevetéssel és szerelemmel teli “Szerelem, mint a fehér jáde” egy 2021-es kínai romantikus vígjáték dráma, melyet Peng Yu rendezett.

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

4
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Lilly, Jie Bing, Liu Yu Han, Qiao Xin Feng, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Wan Peng, Yu Ting Er, Zhang Yao

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

4 Hozzászólás