Menü Bezárás

Finland Papa

Fordító: Petra • Editor: Xialongne

Időtartam: 6×30 perc

Lee Yu Ri (Kim Bo Ra) egy fiatal nő, akit megrázott nagymamája halála – a családtag, akit a legjobban szeretett. A szívét összetörve úgy dönt, hogy megpróbál új életet kezdeni azzal, hogy munkát talál. Úgy dönt, hogy részt vesz egy állásinterjún a Finnország Papa nevű kávézóban, amelyet egy titokzatos, csak “Papa” néven ismert alak üzemeltet. Amikor megérkezik, a személyzet tagjai ételt adnak neki, és együtt esznek vele. A lány így is tesz – csakhogy rájön, hogy az evés valójában az ő “interjúja” volt!

Lee Yu Ri megkapja az állást, de hamarosan megdöbbenve tapasztalja, hogy a többi alkalmazottnak, akárcsak neki, fogalma sincs arról, ki az a Papa. Azt is megtudja, hogy a személyzet tagjainak “családi neveket” kell felvenniük – és mindig együtt kell vacsorázniuk, hogy fenntartsák a “családi harmóniát”. Ez a szabály a nagymamája bölcs szavait idézi, amelyeket egyszer mondott neki. És ez emlékezteti őt legközelebbi barátjára és első szerelmére, Baek Woo Hyunra (Kim Woo Seok) is. Amikor fiatalabbak voltak, Baek Woo Hyun soha nem hagyta Lee Yu Ri-t egyedül enni, és mindig mindent megtett, hogy feldobja a kedvét. Szomorú volt az elválásuk. De vajon a Finland Papa-nál való munka valahogy elvezethet a kibékülésükhöz?

A “Finland Papa” egy 2023-as dél-koreai drámasorozat.

Szereplők:

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Petra, Hwang Seok Jeong, Jang Do Yoon, Jung Min Seong, Kim Bo Ra, Kim Woo Seok, Kwon Hyuk, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?