Menü Bezárás

Exploration Methods of Love

Fordító: Esum • Editor: Xialongne

Időtartam: 22×45 perc

Ikrekként Su Ji Shi (Cecilia Boey) és ikertestvére, Su Jin Qing (szintén Cecilia Boey alakítja) talán hasonlítanak egymásra, de a hasonlóságok itt véget is érnek. A két testvér személyiségük, álmaik, ambícióik és karrierjük tekintetében nem is különbözhetnének jobban, de a hatalmas különbségek nem sokat számítanak, amikor Ji Shi élete váratlan fordulatot vesz. 
Ji Shi geológus doktorként messze távol tartotta magát a rivaldafénytől, amelyben ikertestvére élte az életét. Ji Qing a szórakoztatóipar fényes csillagaként kezdett nevet szerezni magának, legalábbis úgy tűnt. Azonban Ji Qing hirtelen nyomtalanul eltűnt, egy felmondólevelet és mérhetetlen károkat hagyva maga után, és a családja azon tűnődik, hogy vajon milyen nevet szerzett magának. Kétségbeesetten próbálják minimalizálni a károkat, és betölteni a Ji Qing eltűnése miatt keletkezett űrt egy televíziós műsorban. Mindezek miatt egy csapat emberrabló elkapja Ji Shit, és arra kényszerítik, hogy helyettesítse eltűnt testvérét. 

Ji Shi teljesen elveszett a szórakoztatóipar csillogó világában, és teljesen kívül esik a saját komfortzónáján. Persze az sem könnyíti meg a helyzetét, hogy úgy kell tennie, mintha szerelmes lenne Mu Xiu Lunba (Gao Han Yu), Jin Qing gazdag és jóképű barátjába. A feje forog, a szíve pedig minden alkalommal megdobban, amikor Xiu Lun a közelében van. 
Vajon Ji Shi képes lesz-e megtalálni a módját, hogy megmentse a testvérét, ugyanakkor távol tartsa magát a bajtól?

A Mo Li „A fehér lótusz nem elég jó” című regényéből adaptált „Exploration Method of Love” (Felfedező módszer a szerelemhez) egy 2023-as kínai romantikus vígjáték, amelyet Qiu Yu rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

7
0
Posted in Cecilia Boey, Eman Zang, Fordító » Esum, Gao Han Yu, Lin Zi Lu, Ryan Cheng, Shi Jie Ru, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

18 Hozzászólás

 1. Kicsipici
  Kicsipici

  Köszönöm szépen az 1-3. rész fordítását!

  Spoiler
  Fantasztikus ez a sorozat, az első részben a lánykérés és a tánc, a másodikban az autós jelenet a harmadikban pedig az üzleti est valami szenzációs volt. Igazán jók a szereplők is, várom a folytatást.

  Spoiler hozzáadva. – Postmaster

  1
  0