Menü Bezárás

Drunken to Love You

Fordító: Közös Panda Fordítás

Időtartam: 18×75 perc

Két pár. Két házassági ajánlat. 

Két elutasítás. Egy házasság?!

Ez nem olyan nap volt, amilyet sem Song Jie Xiu (Joseph Chang), sem Lin Xiao Ru (Rainie Yang) el tudott volna képzelni. Jie Xiu belsőépítész, aki megkérte barátnője, a színésznő és modell Tang Ai Wei (Tiffany Hsu) kezét. Ugyanezen a napon Xiao Ru, aki a Farglory Hotel éttermének főpincérnőjeként dolgozik, szintén az a kívánsága, hogy barátja, Ren Yi Xiang (Kingone Wang) pilóta feleségül vegye. Mindkét lánykérés rosszul végződött.
Hogy a saját bánatukban dagonyázzanak, Jie Xiu és Xiao Ru idegenek, akik ugyanazon a helyen kötöttek ki, ugyanazzal a céllal: hogy nagyon-nagyon berúgjanak. Minél jobban berúgtak, annál barátságosabb lett a két idegen egymás iránt. A hosszú ivós éjszaka végére Jie Xiu és Xiao Ru arra ébredt, hogy feleségül mentek egymáshoz!
Vajon ez egy szörnyű hiba volt, vagy a legjobb dolog, ami történhetett velük?

A “Drunken to Love You” egy 2011-es tajvani drámasorozat, amelyet Chen Ming Zhang rendezett, aki a “Fated to Love You” (2008) című népszerű drámát is rendezte.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Tajvan, Fordító » Közös Panda Fordítás, Joseph Chang, Kingone Wang, Rainie Yang, Sorozatok, Sorozatok » Tajvan, Tiffany Hsu

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?