Menü Bezárás

Desire Catcher

Fordító: Phoenix • Editor: Xialongne

Időtartam: 24×45 perc

A hipnózis világában Lu Fengping az ország egyik legjobb hipnotizőreként ismert. Fengping igazi zseni a maga területén, képességei páratlanok. Természetesen, amikor a várost egy sor olyan bűncselekmény rázza meg, amelyek úgy tűnik, hogy mind a hipnózis hatása alatt történtek, a rendőrség Fengpinghez fordul segítségért.
Az ügyre kijelölt tisztként Luofei nem tehet mást, mint hogy Fengpinggel konzultál. A saját belső démonai által gyötört bűnügyi nyomozó, Luofei nagyon gyanakvó Fengpinggel és a munkájával szemben. Luofei azonban kénytelen elismerni, hogy Fengping éleslátása segítene neki jobban megérteni ennek a különleges ügynek a csínját-bínját. Félretéve kölcsönös gyanakvásukat, Fengping és Luofei egyforma buzgalommal vágnak bele az ügybe. Együtt dolgozva kiderül, hogy a munkájukon kívül valami más is összeköti őket: egy évtizedes ügy, amely a mai napig megoldatlan.
Luofei és Fengping olyan módon kapcsolódnak egymáshoz, amire egyikük sem számított, és buzgón merülnek bele a munkájukba, olyan nyomok után kutatva, amelyek segítenek nekik megoldani a múltbeli és a jelenlegi ügyeiket. Munkájuk során egy titokzatos szervezetre bukkannak, amelynek nagyon is csavaros kapcsolatai vannak. Lehet, hogy ez lesz az áttörés, amire kétségbeesetten szükségük van ahhoz, hogy mindkét ügyet lezárják, vagy valami még sötétebb rejtőzik az árnyékban?

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Phoenix, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?