Menü Bezárás

19th Floor

Fordító: Bailong • Editor: Ynonline8

Időtartam: 30×45 perc

Chun Yu (Sun Qian) egy egyetemi gólya, aki az osztálytársaival együtt egy buszbalesetet szenved, nemsokkal a beiratkozását követően. Mikor magához tér, a kórházi ágya helyett, egy furcsa, kísértett járta házban tér magához pár társával, akik szintén vele voltak a baleset során. A házban démonok kelnek életre, amiknek az egyetlen célja, hogy végezzenek a betolakodókkal. 

Az épületben jelen van még Gao Xuan (Wei Zhe Ming) is, akinek segítségével a csapat egy része képes legyőzni a démonokat és túlélni a megpróbáltatást. 

Ezt követően, a kórházban az álomszerű állapotból a diákok magukhoz térnek. Ekkor szembesülnek azzal, hogy mind ugyanannak az álomnak a részei voltak, és azok, akik az álomban életüket vesztették, most nincsenek sehol.  Ahogy próbálják megérteni, hogy mi is történik velük, a következő este, egy újabb gyilkos álomba rántja be őket valami.

Mi lehet pontosan a furcsa álmok mögött az igazság? Ténylegesen mi történik azokkal akik életüket vesztik az álomban? Főhőseink ezekre a kérdésekre próbálják megtalálni a választ a 19. Szint drámában.

Ez a sorozat Cai Jun, “A pokol 19. szintje” című regénye alapján készült, 2023-ban.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

2
0
Posted in Bai Shu, Fordító » Bailong, Luo Yu Tong, Pan Yue Tong, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Sun Qian, Tao Hai, Wang Ruo Shan, Wei Zhe Ming, Xiao Kai Zhong

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?