Menü Bezárás

Taxi Driver

Fordító: Bailong és frkszltn • Editor: Bailong

Időtartam: 34×65 perc

Kim Do Ki (Lee Je Hoon) korábban a tengerészgyalogságnál volt tiszt, akinek az édesanyját megölte egy sorozatgyilkos, amivel a teljes élete megváltozott. Az igazságszolgáltatás tehetetlenségét végig nézve, csatlakozik a Szivárvány Taxivállalathoz, ahol egy prémium taxit kezd el vezetni.

Ez a taxivállalat nem egy átlagos taxi vállalat. Utasaik olyan személyekből állnak, akiket valamiféle igazságtalanság ért, és akik a bosszújukhoz keresnek segítséget. Do Ki, a prémium taxit vezetve, ezeknek az embereknek segít ott, ahol a törvényszolgáltatás tehetetlen.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[3. évad hamarosan]

5
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Bailong, Fordító » frkszltn, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás

  1. Moser Ari
    Moser Ari

    Őszintén mondom, hogy nem gondoltam volna, hogy egy nagyszerű sorozatot fogok látni. Komoly témát feszegetett, mind emellett voltak benne humoros részek is. Nem is tudom elképzelni, hogyan játszották el azt a traktorosos jelenetet, annyira, de annyira jó volt, de jót nevettem rajta! Köszönöm szépen a fordítói munkátokat, hogy ezáltal láthattam.

    0
    0