Menü Bezárás

Win My Baby Back

Fordító: Emi3 • Editor: Xialongne

Időtartam: 103 perc

Thoai (Tran Thanh) és Linh (Ninh Duong Lan Ngoc) együtt nőttek fel. Bár a gimnáziumi éveik alatt aranyos párost alkottak, a dolgok közöttük az évek során egyre bonyolultabbá váltak. Most, hogy mindketten dolgozó felnőttek, Thoai és Linh kezdenek rájönni, hogy talán az életüknek más irányba kell haladnia.
Linh sikeres divattervezőként, aki saját márkát vezet, keményen dolgozott azért, hogy szakmai álmai valóra váljanak. Bár szereti Thoai-t, úgy tűnik, nem tudja inspirálni őt arra, hogy kezdjen valamit az életével. Thoai szerelőként dolgozik egy helyi garázsban, és tökéletesen elégedett azzal, hogy élete végéig pontosan ott marad, ahol van. De amikor Linh megtudja, hogy terhes, úgy dönt, hogy elege van Thoaiból és annak erőtlen életéből. Csak miután Linh elhagyja Thoai-t, döbben rá, hogy talán mégiscsak volt egy álma, amit érdemes volt megvalósítani.
Thoai kétségbeesetten próbálja visszahódítani Linh-t, hogy az élete újra a régi kerékvágásba kerüljön, de a lány szeretetéért folyó verseny igen nagy, különösen most, hogy Linh régi középiskolai szerelme, Khanh (Anh Tu) hirtelen újra a színen van. Vajon Thoai képes lesz-e visszahódítani élete szerelmét, vagy a lány úgy dönt, hogy tényleg jobb neki nélküle?

A “Win My Baby Back” egy 2019-es vietnámi romantikus vígjáték, amelyet Nhat Trung rendezett.

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
0
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Vietnám, Filmek, Filmek » Vietnám, Fordító » Emi3

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?