Menü Bezárás

Someone You Loved

Fordító: Esum • Editor: frkszltn

Időtartam: 103 perc

Joon Ho (Lee Dong Hwi) és Ah Yeon (Jung Eun Chae) egyetemi éveik óta legjobb barátok, és életük nagy részét együtt töltötték. Mindenki számára, aki körülöttük van, csak idő kérdése volt, hogy kapcsolatukat a következő szintre emeljék. De az együttélés párként nehezebbnek bizonyul, mint azt bármelyikük is gondolta volna.
Ah Yeong megpróbálja a legjobbat kihozni a helyzetből, és ingatlanügynökként dolgozik, de be kell vallania, hogy nehéz figyelmen kívül hagynia azt a tényt, hogy Joon Ho nyilvánvalóan nem tesz valódi erőfeszítéseket tesz az életéért vagy a jövőjéért. Ah Yeong úgy látja, hogy Joon Ho állítása, miszerint egy újabb közelgő vizsgára tanul, nem több, mint egy ürügy arra, hogy elpazarolja az életét, és végül elege lesz belőle. Mivel képtelenek feldolgozni a problémáikat, ezek az egykori legjobb barátok hamarosan csak idegenek lesznek.
Miközben Ah Yeong folytatja a karrierjét, Joon Ho az egyik barátjának kezd el dolgozni. Ahogy egyre távolodnak egymástól, elkezdik fontolgatni az új kapcsolat gondolatát. De vajon mennyi időbe telik, amíg túljutsz valakin, akiről sosem gondoltad volna, hogy képes leszel nélküle élni?

A szerelem, a szívfájdalom és az újrakezdés története, a “Someone You Loved” egy 2023-as dél-koreai romantikus film, amelyet Hyung Seul Woo rendezett.

Előzetes

» kattints ide. Továbbiakért jelentkezz be!
0
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Korea, Filmek, Filmek » Korea, Fordító » Esum

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?