Menü Bezárás

Nana’s Game

Fordító: Cafat

Tang Guan Guan (Serena Fang) egy céltudatos és könyörtelen televíziós producer a WTV televíziós hálózatnál. Az a feladata, hogy egy olyan egyedülálló valóságshow-t hozzon létre, amilyen még nem volt – a horror és a feszültség rajongói számára. A műsor lényege, hogy öt versenyzőt küldenek el 72 órára egy olyan házba, ahol állítólag egy szörnyű gyilkosságot követtek el. A ház hírhedten kísérteties, és egy távoli területen található, távol a civilizáció egyéb jeleitől, és egyesek szerint félelmetes szellemek kísértik.
A tét egy nagy összegű pénznyeremény, és a producer és a stábja úgy dönt, hogy a közösségi média és a népszerű szórakoztatóipar világából választja ki a versenyzőket. Közéjük tartozik a YouTuber Fang Cheng Wei (Marcus Chang), akinek csatornája az úgynevezett szellemtörténetek mögötti igazság kiderítésének szenteli magát. Részt vesz még egy önjelölt, figyelemfelkeltő igazságosztó (Zhang Guang Chen), egy arch-szkeptikus, aki blogjaiban hitetlenkedik minden természetfelettivel kapcsolatos dologban (Beatrice Fang), egy pezsgő és kacér főzős vlogger (Huang Muyan), valamint egy televíziós talkshow-veterán, akinek karrierje kezd megtorpanni (Ma Nian Xian). Ahogy a forgatás elkezdődik, a dolgok kezdnek kifejezetten kísértetiesre fordulni – de a versenyzők nem tudják, hogy a ház valóban kísértetjárta-e, vagy a produkciós stáb csak megpróbálja megtréfálni őket! 

Szereplők

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
0
0
Posted in Beatrice Fang, Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Tajvan, Filmek, Filmek » Tajvan, Fordító » Cafat, Ma Nian Xian, Marcus Chang, Serena Fang, Vicky Huang, Zhang Guang Chen

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?