Menü Bezárás

Mouse

Fordító: Szebszisz

Időtartam (sorozat): 23×85 perc

Időtartam (film): 121 perc

Jung Ba Reum (Lee Seung Gi), az újonc rendőr, aki az igazságszolgáltatásnak szenteli az életét, becsületes ember, becsületes szívvel. A helyi alállomáson dolgozó Ba Reum rendíthetetlen rendőr, aki társával, Go Moo Chi-vel (Lee Hee Joon) együtt mindig hajlandó mindent megtenni a munka elvégzéséért. Ba Reum igazi beteljesülést talál a munkájában, és boldog az élettel, amit kialakított magának. Ám amikor az országot egy őrült gyilkos kegyetlen gyilkosságai rázzák meg, békés élete nagyon sötét fordulatot vesz.
A félelemtől elborult ország lassan káoszba süllyed, miközben egy pszichopata sorozatgyilkos ámokfutásba kezd. Mindig egy lépéssel az őt üldöző hatóságok előtt jár, és a rendőröknek a gyilkos jelenlétéről csak a hátrahagyott káosz hátborzongató nyomai árulkodnak. Ba Reum és Moo Chi elszántan keresi a gyilkost, és bíróság elé állítja, így végül a nyomára bukkan. A gyilkossal szemtől szemben állva Ba Reumnak sikerül túlélnie a halálos találkozást, de a találkozásuk örökre megváltoztatja az életét.
Ba Reum és Moo Chi elszántan próbálja megérteni, hogy mi késztet valakit ilyen erőszakos szélsőségekre, ezért megkezdi a kutatást, hogy megértse, hogyan alakul ki a pszichopata viselkedés. Az igazság keresése azonban néhány igencsak megrendítő kérdést kezd felvetni. Olyan kérdések, amelyek arra késztetik őket, hogy elgondolkodjanak azon, hol húzódik a határ a messze és a túl messze között?
Az “Egér” egy akciódús thriller, egy 2021-es krimi-dráma, amelyet Choi Joon Bae és Kang Cheol Woo rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

4
0
Posted in Ahn Jae Wook, Ahn Nae Sang, Befejezett » Filmek, Befejezett » Sorozatok, Befejezett filmek » Korea, Befejezett sorozatok » Korea, Filmek, Filmek » Korea, Fordító » Szebszisz, Jo Jae Yoon, Kim Jung Nan, Kim Young Jae, Kim Young Ok, Kyung Soo Jin, Lee Hee Joon, Lee Seung Gi, P.O, Park Ju Hyun, Sorozatok, Sorozatok » Korea, Woo Ji Hyun

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?