Menü Bezárás

Young Actors’ Retreat

Fordító: Leelili • Editor: Darla

Időtartam: 8×60 perc

Dél-Koreában az MT a “Membership Training” (tagsági képzés) rövidítése – és a MT alatt szokás, hogy a diákok vagy néha a dolgozók csoportjai vidékre mennek, hogy szocializálódjanak, új emberekkel ismerkedjenek, és felfedő játékokat játsszanak, amelyek segítenek összehozni az embereket. Mi fog történni tehát, amikor három, nemrég megjelent sikersorozat címszereplőjének egyenként öt fiatal színésze és színésznője összejön? Minden kiderül, amikor a “The Sound of Magic” (2022), az “Itaewon Class” (2020) és a “Love in the Moonlight” (2016) szereplői elindulnak a saját MT elvonulásukra!
A sztárfelhozatalban olyan sztárok vesznek részt, mint Park Seo Joon, Park Bo Gum, Ji Chang Wook, Hwang In Yeop, Kwon Nara, Ji Chang Wook, Kim Yoo Jung és Ahn Bo Hyun. De amikor ezek a színészek mind összejönnek, minden bizonnyal móka és kacagás lesz, hiszen olyan színészcsoportok, akik hónapok – egyes esetekben évek – óta nem látták egymást, újra összejönnek társaikkal együtt, hogy főzzenek, játékokban versenyezzenek, sőt, még egy szabadtéri kocsmát is üzemeltessenek. Vajon a színészek megmaradnak-e a csoportokban egykori színésztársaikkal – vagy új, izgalmas barátságok alakulnak ki? Ezt csak az idő fogja megmutatni!

A “Fiatal színészek visszavonulása” egy 2022-es dél-koreai varietéműsor, amelyet Kim Seong Yoon és Jeong Jong Chan készítettek.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

4
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Leelili, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?