Menü Bezárás

Villain of Romance

Fordító: Bailong

Időtartam: 10×45 perc

Most, hogy elkezdte az egyetemet, Kang Hee Jae (Baro) nem szeretne többet, minthogy az egyetem leglazább diákja legyen. Sajnos, nem számít kívülről mennyire menőek is próbál tűnni, belül kicsinek, és olyan jelentéktelennek érzi magát, mint egy plankton.
Ha nem lett volna elég, ahogy az önképével küszködik, Hee Jae most egy sokkal nagyobb problémával néz szembe. Megpróbálja megbocsátani barátnőjének annak vad viselkedését. Annak ellenére, hogy megpróbál nyugodt, laza és összeszedett maradni, Hee Jae lassacskán egy megszállott szörnnyé válik. Eközben, Ban Yoo Jin (Ha Seung Ri), az egyetem egyik legokosabb diákja nehezen érti meg, hogy a legnagyobb erőfeszítései ellenére is, miért nem bír 100 napnál tovább megtartani egy kapcsolatot.
Attól tartva, hogy egész életét talán egyedül éli le, Yoo Jin hajlandó elfogadni Hee Jae merész előrelépését, de nem hajlandó elfogadni a fiú badarságait. Eltökélve, hogy a fiút egy kis intenzív “tréningben” részesíti a randizásaik alatt, képes lesz Yoo Jin megszabadtani Hee Jae-t annak rossz szokásaitól, vagy a kapcsolatuk túl sok lesz a számukra?

Egy modern történet, tele fiatal szerelemmel, a “Szerelem Gonosztevői” egy 2023-as dél koreai szerelmi dráma.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Bailong, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?