Menü Bezárás

Make a Bow and Kiss

Fordító: Lilly • Editor: Xialongne

Időtartam: 99 perc

Amióta először felvette az íját a középiskolában, An Kishimoto (Elaiza Ikeda) szerelmes a kyudo-ba, vagyis az íjászat japán harcművészetébe. Miután az elmúlt hat évben a művészet tanulmányozásának szentelte magát, An gyakorlottá nőtte ki magát. A középiskola utolsó évében An rájön, hogy itt az ideje, hogy találjon olyan tehetséges embert, aki elfoglalhatja helyét iskolája kyudo klubjának elnökeként. De ki?

Noha az iskola klubjának több tehetséges tagja van, egyik sem hasonlítható Youta Mikami (Masaki Nakao) nyers tehetségéhez. Noha ritkán veszített versenyben, Youta nem mutat igazi lelkesedést sem a művészet, sem a klub iránt; elhagyva An-t, hogy vajon valóban a legjobb választás-e egy ilyen fontos pozícióra. Fenntartásai ellenére An végül úgy dönt, hogy Youtát nevezi meg utódjának, de amint megteszi, a dolgok… érdekessé válnak. Váratlan érdeklődés mutatkozik egy An iránt, Youta vállalja, hogy lesöpri a lábáról a lemondó elnököt. 

Van-e igazán ideje a szerelemre, amikor középiskolai pályafutása hamar véget ér? Yakko Kaga azonos nevű mangája alapján készült „Íj és csók” egy Takeshi Furusawa rendezte 2017-es romantikus középiskolás film.

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
1
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Japán, Filmek, Filmek » Japán, Fordító » Lilly

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?