Menü Bezárás

You Are Desire

Fordító: frkszltn és Bailong • Editor: frkszltn és Bailong

Időtartam: 30×45 perc

Miután szülei elváltak, Lin Yu Jing (Zhuang Da Fei) és apja egy új városba költözött. Bár kissé nyugtalan volt a kényszerű változások miatt, Yu Jin meglepően jól beilleszkedett az új életébe. Természetesen minden átmenetnek megvannak a maga nehézségei, és ez alól Yu Jing sem volt kivétel. Arra kényszerülve, hogy a hírhedten mogorva Shen Juannal (Zhou Yi Ran) kerüljön egy padba, aminek következtében Yu Jing könnyen elbátortalanodhatott volna új iskolájával kapcsolatban. Szerencsére, még akkor is ha olyan padtársa volt, mint Shen Juan, Yu Jing könnyedén szerzett barátokat. Még meglepőbbek voltak a kisebb változások, amiket Shen Juanon kezdett észrevenni. Sajnos Yu Jingnek sosem volt esélye arra, hogy felfedezze ezeket a változásokat, mivel az édesanyja hirtelen felbukkanása véget vetett új életének. Az anyja által a szülővárosába visszahurcolt Yu Jing talán soha többé nem látta volna Shen Juant, ha a sors nem avatkozik közbe. Egy évvel később Yu Jing meglepődve tapasztalja, hogy Shen Juan ugyanarra az egyetemre jár, mint ő. Yu Jing újra találkozik egykori osztálytársával, és megdöbbenve tapasztalja, hogy milyen nehéz is volt az elmúlt év Shen Juan számára. Az új barátok és csoporttársak támogatásával Yu Jin vajon segíthet-e Shen Juannak túljutnia a tragédia ködén, miközben saját életének próbál irányt találni? 

A Qi Jian azonos című regényéből készült “You Are Desire” egy 2023-mas kínai ifjúsági romantikus dráma, melyet Deng Ke rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Bailong, Fordító » frkszltn, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás

 1. mamuska
  mamuska

  A történet magába szép volt de a vége nekem valahogy nem volt jó lezáratlan és érthetetlen volt számomra,

  Spoiler
  nem mondta el hogy másik városba megy dolgozni, vagy hogy egyáltalán mi is lett velük, együtt maradtak vagy szétváltak útjaik lezárták avval hogy megvalósitották álmaikat kemény munkával és egymást támogatták benne ennyi. A romantikárol csak annyit hogy egy két szájra puszi pár ölelés és egy bizonyos távolságot tartva szerették egymást nem nevezhető a romantikus filmek kategóriába.

  Ettől függetlenül megható elgondolkodtató volt hogy milyen szoros is lehet egy barátság!

  Spoiler hozzáadva. – Postmaster

  0
  0