Menü Bezárás

VIP Thailand

Fordító: Ynonline8 • Editor: frkszltn

Időtartam: 16×70 perc

Rin (Pooklook Fonthip Watcharatrakul) olyan nő, akinek látszólag mindene megvan: egy nagy thaiföldi áruház VIP-vásárlói menedzsmentcsapatának kulcsembere. A csapat az áruház szupergazdag ügyfelei számára nyújt privát vásárlási lehetőségeket és exkluzív szolgáltatásokat. Amellett hogy sikeres, Rin gyönyörű is, és van egy jóképű, ugyancsak sikeres férje – Pakawat (Pong Nawat Kulrattanarak), aki ugyanennek a menedzsmentcsapatnak a vezetője.

Ám Rin élete egy késő este összeomlik, amikor meghallja, hogy Pakawat heves vitát folytat valakivel a telefonban… Nem sokkal később kap egy névtelen sms-t, amelyben ez áll: “A férjének viszonya van valakivel a csapatából”. Rint hirtelen gyanakvás keríti hatalmába, és alig várja, hogy kiderítse, ki küldte az üzenetet. Kezdi gyanítani, hogy Pakawat a háta mögött megcsalja őt valakivel, akiről azt hitte, hogy megbízhat benne. Pakawat valóban megcsalta őt? És ha igen, kivel?

A dráma a “VIP” című, 2019-es dél-koreai sorozat alapján készült. A “VIP Thailand” egy 2023-as thaiföldi drámasorozat, amelyet Mi Thanawat Panyarin rendezett.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

3
0
Posted in Fordító » frkszltn, Fordító » Ynonline8, Sorozatok, Sorozatok » Thaiföld

Hasonló tartalmak