Menü Bezárás

The Reason Why He Can’t Marry

Fordító: Léda • Editor: Xialongne

Időtartam: 10×30 perc

Mariko Goto (Yumi Wakatsuki) megfogadta, hogy harmincéves korára feleségül megy álmai férfijához, ezért szorgalmasan keresi a tökéletes férfit. Igaz, az igazit megtalálni nem éppen könnyű, de Mariko főnöke, a részlegvezető Mitsuo Tomizawa (Hayami Mokomichi) határozottan a legjobb jelölt.
Mitsuo ugyanolyan jóképű, mint amilyen sikeres, és sok nő figyelmét is felkeltette a munkahelyén. De minden igyekezetük ellenére egyikük sem tudta meghódítani az agglegény szívét. Mariko elhatározza, hogy ő lesz az, aki ezen változtat, ezért mindent megtesz, hogy elnyerje Mitsuo vonzalmát. Sajnos Mariko nem is sejti, hogy meglehetősen szokatlan vetélytársa akad.
A babák rendkívüli szerelmese, Mitsuo többet foglalkozik a babájával, Michukóval, mint a valódi nőkkel. Éppen ezért nem okoz neki gondot, hogy minden nőt elutasítson, aki közeledik hozzá. Kemény munkával és elszántsággal vajon Mariko képes lesz-e ellopni Mitsuo szívét szeretett babájától?

A Saki Ou azonos című mangája alapján készült “Az ok, amiért nem tud férjhez menni” egy 2021-es japán romantikus dráma, amelyet Ryuichi Honda, Kenji Kuwashima, Masayuki Matoba és Yuichi Katayama rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Léda, Sorozatok, Sorozatok » Japán

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?