Menü Bezárás

The Leaking Bookstore

Fordító: frkszltn • Editor: Ynonline8

Időtartam: 10×47 perc

Egy krimikre és thrillerekre szakosodott könyvesbolt tulajdonosaként Gao Chen Wei (Wes Lo) a műfajok megrögzött szerelmese. Mint feltörekvő író és amatőr nyomozó, Chen Wei szabadidejét azzal tölti, hogy legjobb barátaival együtt próbál megoldani megoldatlan ügyeket, vagy pedig legújabb krimijeit publikálja az interneten. Amikor Lin Mu Qing (Moon Lee) közigazgatási ügyésznőt egy öngyilkossági üggyel bízzák meg, a helyszínt több mint szokatlannak találja. Mivel rájön, hogy ez az eset túl sok hasonlóságot mutat egy bizonyos online bűnügyi történettel, Mu Qing gyorsan kikövetkezteti, hogy az öngyilkossági ügye valójában gyilkosság. A nyomokat követve Mu Qing hamarosan Chen Wei ajtajában találja magát, ahol nem vesztegeti az idejét, hogy gyilkossággal vádolja meg a férfit. Annak ellenére, hogy Chen Wei kitart amellett, hogy ártatlan, minél több nyomot követ Mu Qing, annál bűnösebbnek tűnik ő és barátai. Mivel minden bizonyíték rá mutat, vajon Chen Wei képes lesz-e megtalálni a módját, hogy bebizonyítsa ártatlanságát? 

Az intrikákkal teli “The Leaking Bookstore” egy 2022-es tajvani misztikus thriller dráma, amelyet Liao Shih Han rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Tajvan, Chen Wan Ting, Fordító » frkszltn, Moon Lee, River Huang, Sorozatok, Sorozatok » Tajvan, Wes Lo

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?