Menü Bezárás

The Bionic Life

Fordító: Léda • Editor: frkszltn

Időtartam: 12×40 perc

2035-ben a mesterséges intelligencia fejlődése olyannyira előrehaladt, hogy a világ ma már jelentős mennyiségű humanoid robottal büszkélkedik. Az emberektől teljesen megkülönbözhetetlen androidok komoly aggodalmat keltenek a közvéleményben. Míg a lakosság többsége civilizáltabb módon ad hangot az aggodalmainak, viszont vannak olyanok, akik drasztikusabb módszerekhez folyamodnak. Amikor androidgyilkosságok címlapra kerülnek, a Mingmou nevű szervezetet kérik fel a nyomozásra.
A gyilkosságsorozat felderítésére megbízott csapat tagjai Cheng Nuo (Song Wei Long) ás An Qiu (Vicky Chen). Amíg Cheng Nuo hűvös és higgadt, addig An Qiu kivételes empátiáról tesz tanúbizonyságot, így kiváló csapatot alkotnak. Cheng Nuo és An Qiu elhatározzák, hogy megfejtik az androidgyilkosságokat övező rejtélyeket, és lassan rájönnek arra, az ember és az android közötti határvonal komolyan elmosódott.
Egymást követő válsághelyzetbe keveredve ez a dinamikus duó vajon képes arra, hogy átírják az emberek és az androidok sorsát?

A nem túl távoli jövőben játszódó “The Bionic Life” egy 2023-as tudományos-fantasztikus dráma, melyet Leste Chen és Hsu Chao Jen rendezett.

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

3
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Léda, Lee Hong Chi, Lu Yu Lai, Song Wei Long, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Tao Hui, Vicky Chen, Zu Feng

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás