Menü Bezárás

My Piggy Boss

Fordító: Léda • Editor: Xialongne

Időtartam: 12×15 perc

Yang Xiaozhu (Zhu Lin Yu), egy fiatal vállalati dolgozó, aki hirtelen Zhu Xiaoyang (Lu Dong Xu), egy színes égőket gyártó cég elnökének vezető asszisztense lett. Miután Zhu Xiaoyang egy munkahelyi hiba miatt kirúgta, Yang Xiaozhu egy aranyos kismalacot talált a mosdóban. 

Másnap Yang megtudja, hogy a mellette alvó törpemalac a meztelen főnöke! 

Kiderül, hogy Zhu Xiaoyang minden nap aranyos kismalaccá változik, és csak az igaz szerelem csókja törheti meg a varázslatot. A jószívű Yang Xiaozhu kábulatában elfogadja Zhu édesanyja megbízását, ezt követően romantikus kapcsolatot próbál kialakítani Zhu Xiaoyanggal, így a siker reményében összeköltöznek. Együtt néznek szembe az üzleti piacon zajló ádáz versengéssel, és az érzéseik egyre meghittebbé válnak. Azonban Zhu Xiaoyang főiskolai viszonzatlan szerelme, Bai Yueguang  megjelenése megzavarta a férfit. Sajnálatos módon, Zhu és Yang közti csók kísérletek nem hozták meg a várt hatást.

Vajon Zhu Xiaoyang igaz szerelme nem is Yang Xiaozhu volt?

Szereplők

Előzetes

Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

12
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Léda, Liang Chen, Lu Dong Xu, Na Sheng Yan, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Zhu Lin Yu

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás