Menü Bezárás

My Hot Sexless Lover

Fordító: Léda • Editor: Xialongne

Időtartam: 9×20 perc

Harmincévesen Rei Mizukawa (Haruka Shimazaki) készen áll a változásra. Miután az egyetem elvégzése óta ugyanannál az ingatlancégnél dolgozik, Rei készen áll arra, hogy egy új, izgalmas kalandba vágjon bele. A munkahelyét otthagyva Rei és barátnője új üzleti vállalkozásba kezdenek, és egy művészeti előfizetéssel foglalkozó céget alapítanak, amely gyorsan beindul.
Keményen dolgozik a saját cégéért, Rei napjai végtelen feladatokkal és megbízásokkal telnek. Egy közös irodahelyiség meglátogatása során Rei találkozik Shuto Arima (Keisuke Watanabe) szabadúszó fotóssal. Azonnal megkedvelik egymást, és nem telik sok időbe, mire Rei és Shuto összejönnek. Az abszolút tökéletes barát, Shuto vonzalma Rei iránt nyilvánvaló, és úgy tűnik, sosem fogy ki a vicces randiötletekből. Rei egyformán izgatott az új üzletének sikeres elindítása és az új szerelmi élete miatt, és a felhőkön szárnyal, de ahogy a hetekből hónapok lesznek, Rei kezd észrevenni néhány furcsa dolgot Shutóval kapcsolatban, nevezetesen azt, hogy a férfi még egyszer sem próbálta megcsókolni őt.
Rei kíváncsi, hogy miért nem próbálta még soha fizikailag is előrébb vinni a dolgokat, de akárhányszor felhozza a témát, Shuto csak annyit mond neki, hogy vannak szórakoztatóbb dolgok is a szerelmével, mint az intimitás. A lassan bekúszó kétségek miatt Rei azon kezd el gondolkodni, hogy vajon nem csinál-e valamit rosszul, de ha igen, hogyan tudná kideríteni, hogy mi az a valami? És ami még fontosabb, ha talál is valamit, képes lesz-e megtalálni a módját, hogy helyrehozza?


A “My Hot Sexless Lover” egy 2022-es japán romantikus dráma, melyet Koto Nagata, Daiki Hamano, Eiji Takano és Megumi Aiba rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Léda, Sorozatok, Sorozatok » Japán

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?