Menü Bezárás

My Happy Ending

Fordító: frkszltn • Editor: Ynonline8

Időtartam: 16×60 perc

Mindenki számára Seo Jae Won (Jang Nara) úgy tűnik, hogy tökéletes élettel áldotta meg az élet, mind magánéletben, mind szakmailag. Szakmailag Jae Won nem csak egy több millió dolláros bútorgyártó cég vezérigazgatója, de a közösségi médiában is rendkívül népszerű influencer. A magánéletében is sikeres Jae Won boldog házasságban él a melegszívű Heo Soon Younggal (Son Ho Jun), aki szabadúszó tervező, ipari formatervező professzor, és egyetlen gyermekük büszke apja.

A sikeres és szeretteivel körülvett Jae Won nem is lehetne boldogabb. De a dolgok Jae Won életében kellemetlen fordulatot vesznek, miután újra kapcsolatba kerül egy régi egyetemi osztálytársával, Kwon Yoo Jinnel (So Yi Hyun). Yoo Jin és Jae Won egykoron közel álltak egymáshoz, mivel ugyanazon a művészeti tanszéken végeztek, de az idő és a körülmények nagyon különböző utakra vezették őket. Az elvált Yoo Jin élete meglehetősen nehéz fordulatot vett, és féltékenysége Jae Wonra és annak tökéletes életére gyorsan növekszik.

Nem sokkal azután, hogy újra találkozik Yoo Jinnel, Jae Won tökéletes élete kezd összeomlani, amikor megtudja, hogy a hozzá legközelebb álló emberek szörnyű igazságokat rejtegetnek. Elárulják azok, akiket egykor oly kedvesnek tartott. Vajon Jae Won megtalálja a módját, hogy helyreállítsa a rendet a most már kaotikus világban?

A “My Happy Ending” egy 2023-as koreai pszicho-thriller dráma, amelyet Jo Soo Won rendezett.

Szereplők:

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

38
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » frkszltn, Jang Nara, Kim Hong Fa, Lee Ki Taek, Park Ho San, So Yi Hyun, Son Ho Jun, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

24 Hozzászólás