Menü Bezárás

Mars

Fordító: Ynonline8 • Editor: frkszltn

Időtartam: 10×45 perc

Egy japán középiskolát megrázza egy rejtélyes, karizmatikus és rendkívül titokzatos diák, Mishima Zero (Michieda Shunsuke) érkezése. Ez a fehérhajú, 19 éves fiatalember azt mondogatja az osztálytársainak, hogy meg akarja dönteni a jelenlegi – felnőttek által létrehozott és irányított – világrendet, és egy új jövőt akar építeni. Arra kéri őket, hogy csatlakozzanak az ügyéhez, és segítsenek véget vetni az általuk ismert világnak.

Az iskola elégedetlenebb, depressziósabb és lázadóbb diákjai közül sokan kezdenek Mishima Zero ügye mellé állni – néhányan közülük a bűvkörébe kerülnek, megalakítják a Mars nevű csoportot, és megkezdik pusztító küldetésüket. A tanárok és néhány diák azonban kevésbé lelkesednek a Mars forradalmi eszméiért. A Mars ütközőpályán találja magát azokkal, akik nem csatlakoznak az értékeihez – de ki fog győzedelmeskedni?

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

1
0
Posted in Eguchi Yosuke, Fordító » Ynonline8, Inoue Yuki, Itagaki Rihito, Izumisawa Yuuki, Mayuu Yokota, Michieda Shunsuke, Santoki Soma, Sorozatok, Sorozatok » Japán, Yoshikawa Ai

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?