Menü Bezárás

LTNS

Fordító: Saskat • Editor: frkszltn

Időtartam: 6×60 perc

Házasságuk elején, Woo Jin (Esom) és Samuel (Ahn Jae Hong), boldogan élvezték a meglehetősen erős szerelmi életet. De öt évvel később, a lángoló szenvedély, amely friss házasként emésztette őket, már szinte teljesen kialudt.

Woo Jin recepciósként dolgozik egy háromcsillagos szállodában, és agresszívan céltudatos lett. Elszánt, hogy bármi áron előrébb lépjen, energiája nagy részét a munkájára összpontosítja, míg Samuel éppen az ellenkezőjére törekszik. Miután végzett egy tekintélyes egyetemen, Samuel azonnal állást kapott egy nagyvállalatnál, de olyan keményen hajtotta magát a munkában, hogy a mentális egészsége bánta. Mivel nem tudta kezelni a munkájával járó stresszt, Samuel maga mögött hagyta a vállalati világot, és taxisofőrként kezdett dolgozni. A munkahelyi stressz kisebb, de a házasélete már nem olyan, mint régen.

Egy nap a munkahelyén Woo Jin véletlenül rábukkan egy titokra, amely egy baráti párat érint. Mivel Woo Jin ebben lehetőséget lát arra, hogy a saját életét is megváltoztassa, rábeszéli a férjét, hogy csatlakozzon hozzá a zsarolásban. Woo Jin és Samuel elhatározzák, hogy leleplezik a csaló párokat, és nem vesztegetik az időt az új vállalkozásuk beindítására, de mások életébe való beleásásuk a saját problémáikra is kellemetlen fényt vet. Lehet, hogy más párok hűtlenségének leleplezése lesz az a katalizátor, amely fellobbantja a romantikus lángot, amelyre oly nagy szükségük van a házasságukban?

A házasság és a zsarolás története, az “LTNS” egy 2024-es dél-koreai kaland-vígjáték, Im Dae Hyung és Jeon Go Woon rendezésében.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

6
0
Posted in Ahn Jae Hong, Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Esom, Fordító » Saskat, Jung Jin Young, Kim Sae Byuk, Ok Ja Yeon, Ryu Deok Hwan, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?