Menü Bezárás

Love You Just as You Are

Fordító: Ynonline8 • Editor: frkszltn

Időtartam: 8×45 perc

A harmincéves Akira Isomori (Jin Shirasu) kényelmes, hétköznapi életet él. Biztos állása van, és a kapcsolata is boldog feleségével, Sonokóval (Yua Shinkawa), így gondtalanul telnek napjai. Ez a kényelem azonban egy pillanat alatt semmivé foszlik, amint az egészségében váratlan fordulat áll be. Elviselhetetlen fejfájása miatt Akira kórházba kerül, ahol életmentő műtétet kell végrehajtani rajta, de a műtét után már nem az az ember, aki volt. Akiránál ritka betegséget, „Nemváltó Szindrómát” diagnosztizálnak, és közlik vele, hogy élete hátralévő részét már nőként kell leélnie.

Sonoko, aki így már a női Akira (Natsuna) felesége, érthetően nehezen tudja eldönteni, hogyan kezelje a helyzetet. Mialatt Sonoko azért küzd, hogy el tudja fogadni férje új testét, Akira is nehézségekbe ütközik újdonsült női mivoltja miatt. Elég lesz a szerelmük ahhoz, hogy teljesítsék a váratlan kihívást, vagy ez az új élet túl sok lesz nekik? 

A ’Love You as You are’ egy Kinoko Higurashi ’Individual Differences’ című mangája alapján 2022-ben készült japán romantikus drámasorozat, Daisuke Yamauchi rendezésében.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Ynonline8, Sorozatok, Sorozatok » Japán

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?