Menü Bezárás

Longing for You

Fordító: frkszltn • Editor: Bailong

Időtartam: 14×65 perc

A vidéki kisváros, Woojin a legkülönlegesebb. Woojin polgárai soha nem tapasztaltak semmilyen nagyobb bűncselekményt, így hihetetlenül békés életet élnek. Ám ennek a békének megdöbbentő véget vet, amikor gyilkosság történik közöttük.

Amikor az öccsét, Oh Jin Woo-t (Ren) gyanúsítottként azonosítják az ügyben, Oh Jin Seong nyomozó (Na In Woo) gyorsan csatlakozik a nyomozócsoporthoz. Jin Seong elszántan bizonyítja öccse ártatlanságát, és fáradhatatlanul dolgozik, amíg a valódi tettest el nem kapják, és öccsét fel nem mentik az ellene felhozott számtalan hamis vád alól. Az ügyben nyújtott teljesítménye lenyűgözi Jin Seongot, és a Gangnam-i rendőrőrsön is elég nagy tiszteletet vív ki magának. De Jin Seong minden elismerése semmit sem ér, amikor az öccse brutális gyilkosság áldozatává válik.

Jin Seong elhatározza, hogy megtalálja az öccse meggyilkolásáért felelős személyeket, és a nyomok nyomába ered. Ám az öccse meggyilkolása körüli igazság feltárása megdöbbentő családi titkokra derít fényt. Vajon ezek az új felfedezések visszatartják őt a nyomozás folytatásától, vagy a bosszú iránti elszántsága hajtja majd előre?

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

3
0
Posted in Bae Jong Ok, Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » frkszltn, Jang Hye Jin, Jung Sang Hoon, Kim Ji Eun, Kwon Yool, Lee Kyu Han, Na In Woo, Ren, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

3 Hozzászólás

 1. Marcsi34
  Marcsi34

  Köszönöm a sorozat fordítását. Kitűnő választás volt, ez a krimi benne van a 10 legjobb sorozatban. Végig izgalmas, fordulatos és tele meglepetéssel.

  Spoiler
  A kialakult történet ami a háttere ennek a sok szörnyűségnek, az emberi kapzsiság, romlottság, az irigység példátlan tükörképe. A kórház igazgatónő egy velejéig romlott számító szemétláda.

  Még ugyan nem értem a végére, de úgy gondoltam kiírom magamból ezeket a gondolatokat. Remélem nem spoilereztem nagyon sokat. Üdv. Marcsi

  3
  0