Menü Bezárás

Knight Flower

Fordító: Ynonline8 • Editor: frkszltn

Időtartam: 12×65 perc

Yeo Hwa beházasodik Joseon egyik legtekintélyesebb családjába, a baloldali miniszter menyeként, férje azonban még az esküvő napján meghal. Özvegyként új otthonába bezárva él, és a kapun kívüli világról álmodik.

Őriz azonban egy veszélyes titkot. Éjszakánként maszkot viselve tetőről tetőre ugrál, és olyan embereket keres, akiknek segítségre van szükségük. Kettős élete tökéletes volt, amíg meg nem ismerkedett Park Su Hóval, a Fővárosi Helyőrség intelligens, de karótnyelt tisztjével, akinek vonzó külseje, észjárása és kiváló kardforgató képessége felülmúlhatatlan. 
Anélkül, hogy tudná, véletlen egybeesésről vagy sorsszerűségről van-e szó, a dolgok bonyolódnak, amikor Su Ho folyton Yeo Hwa-ba botlik, bármerre is jár.

Vajon a férfi tud a titkáról? Yeo Hwa kettős élete, amelyet eddig rejtve tartott, hamarosan lelepleződhet…

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

45
1
Posted in Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Ynonline8, Honey Lee, Jo Jae Yoon, Kim Kwang Gyu, Kim Mi Kyung, Kim Sang Joong, Lee Jong Won, Lee Ki Woo, Park Se Hyun, Seo Yi Sook, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

33 Hozzászólás

 1. sepe14
  sepe14

  Először is köszönöm a feliratot, de valaki meg tudná mondani, hogy melyik videóhoz passzol a felirat? Vagy ez teljesen a Viki-s felirat, tehát lehet, egyik Web-dl vagy eredeti tv-s felvételhez sem passzol? Én szívesen átidőzítgetem magamnak, csak gondoltam előtte rákérdezek. Köszönöm 🙂

  1
  0
 2. Kata58
  Kata58
  Spoiler
  Mennyi csalás és rosszindulat van a háttérben..S főhőseink nincsenek könnyű helyzetben. Az akkori társadalmi és politikai változások még kíméletlenebb helyzeteket hoz.
  De mintha már nem is lennének annyira közömbösek egymás számára sem! Xddddd

  Spoiler hozzáadva. – Postmaster

  1
  0