Menü Bezárás

Kill Heel

Fordító: frkszltn • Editor: Ynonline8

Időtartam: 14×60 perc

A Teleshopping világa kívülállók számára talán ártalmatlannak tűnik, de a legtöbb néző és vásárló nem tudja, hogy az UNI Teleshopping, Dél-Korea legsikeresebb televíziós vásárlási hálózata esetében ádáz verseny uralkodik. Különösen három nő tűzte ki céljául, hogy az iparág csúcsára jut – és nem hagyják, hogy bármi (és bárki) az útjukba álljon.
Az első Ki Mo Ran (Lee Hye Young), a hálózat nagyhatalmú alelnöke. Ki Mo Ran, akit tisztelnek, félnek és csodálnak, alulról küzdötte fel magát: a legfiatalabb alkalmazottként kezdte az életét, és szép lassan felküzdötte magát az igazgatótanácsig. Most már csak centikre van attól, hogy elérje az abszolút hatalmat, de vannak más trónkövetelők is erre a hőn áhított trónra.
Ezek közé tartozik Bae Ok Sun (Kim Sung Ryung), a csatorna egyik sztárműsorvezetője. Az ő teljesítménye kiemelkedő, és hírnevet szerzett magának azzal, hogy figyelemre méltó gyorsasággal adja el az általa reklámozott termékeket. Ám olyan titkokat őriz, amelyek, ha kiderülnek, gondot okozhatnak a saját sikerre való törekvésében.
A számot Woo Hyun (Kim Ha Neul) egészíti ki, egy közepes teljesítményt nyújtó műsorvezetőtárs. Pezsgő személyisége a képernyőn nagy sikert arat, de más problémák gyötrik. Amikor váratlan változáson megy keresztül, ő is szemezni kezd a csúccsal. Ki lesz sikeres a versenyben az első helyért?

A “Kill Heel” egy 2022-es dél-koreai drámasorozat, amelyet No Do Cheol rendezett.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

0
0
Posted in Fordító » frkszltn, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?