Menü Bezárás

Eden

Fordító: Ynonline8 • Editor: Drika

Időtartam: 8×65 perc

Az Eden Ház egy olyan hely, mint semmi más az egyedülállók számára: amikor megérkeznek a házba, informálisan kell beszélniük egymással, a koreai nyelvben és kultúrában szokásos tiszteletadás nélkül. Emellett nem sok információt tudhatnak meg egymásról – ez a tényező megakadályozza a hierarchiák hatékony kialakulását! Ebbe a házba négy vonzó fiatal férfi és négy fiatal nő lép be – mindannyian egyedülállóak, és mindannyian a szerelmet keresik.
Olyan játékokat kell játszaniuk, amelyek segítségével “randikat” nyerhetnek – és az alvási rendjük gyakran változik, vagyis a házban a dinamika folyamatosan változik. Az a tény, hogy először a tengerparton találkoznak egymással – fürdőruhában -, azt jelenti, hogy nagyon kevés rejtegetnivalójuk marad egymás elől. A házban zajló eseményeket a hírességek, Lee Hong Ki, Yoon Bomi és Simeez figyelik. A trió kommentárokkal és betekintéssel szolgál, ahogy a szenvedélyek elkezdenek fellángolni. Vajon eljön-e a szerelem bármelyik szerelemre éhes versenyző számára?

Az “Éden” egy 2022-es dél-koreai varietéműsor.

Szereplők:

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

2
0
Posted in Fordító » Ynonline8, Lee Hong Ki, Simeez, Sorozatok, Sorozatok » Korea, Yoon Bomi

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

5 Hozzászólás

  • Ynonline8
   Ynonline8

   Szia! Ne haragudj, háttérbe szorult a többi mellett. Mindig előfordul ilyen sajnos. Mindent megteszek, hogy minél hamarabb meg tudd nézni. 🙂 De pontos időpontot már inkább nem mondanék. Azt meg tudom ígérni, hogy be lesz fejezve, amint lehet.
   Köszönöm a megértést!

   1
   0