Menü Bezárás

Cure

Fordító: frkszltn • Editor: Ynonline8

Időtartam: 13×18 perc

Cheng Ke jómódú családban született, és semmiben sem szenvedett hiányt, de az események drámai láncolata teljesen tönkretette. Cheng Ke arra kényszerül, hogy a szemétben turkáljon elveszett holmija után kutatva, és hamar rájön, hogy egyedül tehetetlen. A jelenlegi körülményei miatt érthetően feldúlt Cheng Ke úgy dönt, hogy frusztrációját egy kirohanásban vezeti le, melynek következménye egy nagyon kemény ütés az arcába és egy váratlan ismeretség a félelmetes bandavezérrel, Jiang Yuduóval.
Ami egy rövid találkozásnak tűnhetett volna, többé válik, amikor Cheng Ke megtudja, hogy a lakása főbérlője nem más, mint a félelmetes bandavezér. Mivel Cheng Ke még a legapróbb feladatokat sem képes egyedül elvégezni, hamarosan azon kapja magát, hogy a háziúr segítségére szorul, amit Jiang Yuduo végül meg is ad. Idővel leírhatatlan kötelék kezd kialakulni Cheng Ke és Jiang Yuduo között, de a hátrahagyott múlt szellemei végül visszatérnek, hogy kísértsék őket.

Mivel minden sarkon veszély leselkedik rájuk, vajon ez a két valószínűtlen barát megtalálja a módját, hogy megmentsék egymást, mielőtt túl késő lenne?

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » frkszltn, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?