Menü Bezárás

Brother Trap

Fordító: Léda • Editor: frkszltn

Időtartam: 9×20 perc

Tachibana Akari (Kumada Rinka) egy másodéves egyetemi hallgató, aki megszállottja lett a romantikus képregényeknek. Amióta összetörték a szívét a középiskolában, gyakorlatilag hátat fordított a valós szerelemnek – ehelyett elmerül a fantázia románc világába. Úgy hiszi, a képregényekkel megszabadulhat a volt barátja iránt táplált érzésektől.

De váratlan fordulat következik, amikor egy bulin találkozik egy fiatalabb férfival, akit Naruse Izuminek (Yamanaka Jyutaro) hívnak. A férfi rendíthetetlenül őszinte, és a személyiségének ezt az oldalát vonzónak találja. Tachibana Akari hamarosan elkezd érezni iránta valamit – de ledöbben, amikor megtudja, hogy Naruse Izumi a középiskolai barátjának öccse! Ez a tény vajon így is összehozza őket?

A “Brother Trap” egy 2023-as japán drámasorozat, amit a Hinato Kyo által írt azonos című mangasorozat alapján készült, melyet Takuya Sakagami, Katsuhiro Omoto és Ryosuke Fukawa rendezett.

Szereplők:

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be! Felirat letöltése (magyar)
Nézd meg a Videán

[A sorozat véget ért]

8
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Léda, Kudo Haruka, Kumada Rinka, Shiono Akihisa, Sorozatok, Sorozatok » Japán, Wakabayashi Jiei, Watanabe Miho, Yamanaka Jyutaro

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás