Menü Bezárás

Battle for Happiness

Fordító: frkszltn • Editor: Bailong

Időtartam: 16×60 perc

A közösségi média világa mérgező lehet, különösen, ha az ember arra törekszik, hogy mindig tökéletesnek és boldognak tűnjön. Song Jeong Ah (Jin Seo Yeon), Kim Na Yeong (Cha Ye Ryun) és Oh Yu Jin (Park Hyo Joo) számára a tökéletességre törekvés olyannyira a határon túlra sodorta őket, hogy küldetésükké vált egymás boldogságának elpusztítása. Annak ellenére, hogy Jeong Ah, Na Yeong és Yu Jin teljesen különböző háttérrel rendelkeznek, mindannyian jómódú anyák, akik a közösségi média fiókjaikat arra használják, hogy tökéletes fényben tüntessék fel magukat és családjukat. Folyamatosan próbálják felülmúlni egymást, és a három nő semmitől sem riad vissza, hogy a saját tökéletes boldogságuk felülmúlja a másik kettőét. Amikor azonban a három harcoló anya közül az egyik hirtelen és rejtélyes módon meghal, a túlélő két nő tökéletes élete komoly próbatétel elé kerül. Miközben a túlélő anyák megpróbálják elrejteni az igazságot idealista közösségi posztjaik mögé, Jang Mi Ho (Lee El), egy munkásosztálybeli anya, aki mindig is átlátott a harcoló anyák tökéletes külsején, elhatározza, hogy feltárja az igazságot. Ilyen erős nőkkel szembeszállva, vajon Mi Ho képes lesz-e leleplezni a hazugságokat, amelyeket a többi anya olyan keményen próbált elrejteni? 

A Joo Young Ha azonos című regénye alapján készült “Battle for Happiness” egy izgalmas, 2023-as dél-koreai krimi-dráma, amelyet Kim Yoon Cheol rendezett.

Szereplők:

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Cha Ye Ryun, Fordító » frkszltn, Jin Seo Yeon, Kim Young Hoon, Lee El, Lee Kyu Han, Park Hyo Joo, Son Woo Hyeon, Sorozatok, Sorozatok » Korea, Woo Jeong Won

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?